Kedves Feliratkozó, örülünk, hogy megérkeztél az oldalunkra.

A tartalmainkat többféle feliratkozási móddal éred el, kérünk válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet.

Ingyenes hozzáféréssel: Archív cikkek a korábbi munkásságunkból, podcastok, zenei ajánlók. Az ingyenes feliratkozás nem tartalmazza az új írásokat, cikkeket, hangoscikkeket, a prémium podcastokat, és prémium cikkeket.

ELŐFIZETÉSSEL A KÖVETKEZŐKBŐL VÁLASZTHATSZ

Bronz tagoknak szóló feliratkozás: Cikkek, írások, podcastok, zenei ajánlók, archív cikkek, havi 2 hangoscikk. A havi/monthly előfizetési díj 3000 forint, az éves/yearly 29 ezer forint.

Ezüst tagoknak szóló feliratkozás: Cikkek, írások, podcastok, zenei ajánlók, archív cikkek, havi 4 hangoscikk, prémium cikkek, prémium podcastok. A havi/monthly előfizetési díj 5000 forint, az éves/yearly 48 ezer forint.

Arany tagoknak szóló feliratkozás: Cikkek, írások, podcastok, zenei ajánlók, archív cikkek, havi 4 hangoscikk, prémium cikkek, prémium podcastok, Katona Klári hangoskönyv. A havi/monthly előfizetési díj 10 000 forint, az éves/yearly 95 ezer forint.

Gyémánt tagoknak szóló feliratkozás: Cikkek, írások, podcastok, zenei ajánlók, havi 4 hangoscikk, prémium cikkek, podcastok, Katona Klári hangoskönyv, legalább 6 havi előfizetéssel személyes találkozás a szerzőkkel. A havi/monthly előfizetési díj 20 000 forint, az éves/yearly 190 ezer forint.

HOGYAN LEHET FELIRATKOZNI ÉS ELŐFIZETÉSI CSOMAGOT VÁLASZTANI?

I. A www.mimaskepp.com oldalra belépve, az oldal jobb alján találsz egy "Feliratkozás" gombot. Arra rákattintva a következőt látod, ahol a neved és a mail címed megadása után kiválaszthatod, hogy havi/monthly vagy éves/yearly előfizető leszel. Azt követően kiválaszthatod az 5 előfizetési kategória közül a számodra megfelelőt.

Ha ez megtörtént, az oldal egy biztonságos fizetési rendszerbe (Stripe) visz téged, ahol a befizetés után, eléred a kiválasztott tartalmakat.

II.

Ha egy cikken keresztül érkezel az oldalra és még nem iratkoztál fel, akkor csak részben látod a tartalmat.

Ha az IRATKOZZ FEL feliratra kattintasz, a következő oldalra jutsz:

Ha megadod a nevedet és a mail címedet, akkor kapsz egy e-mailt.

A Confirm signup linkre kattintva visszaérsz a következő oldalra:

Ahhoz, hogy elérhesd a tartalmakat a Vissza a honlapra feliratra kell kattintani. Ezzel azonban még csak az ingyenes, korlátozott tartalmakat éred el. Ahhoz, hogy eljussanak hozzád a prémium tartalmak, az oldal jobb alján lévő narancssárga körre kell kattintanod.

Ekkor a következő oldalt, a személyes profilodat (your account) látod.

Ha a View plans feliratra kattintasz, eljutsz az előfizetési csomagokhoz.

Ott pedig kiválaszthatod, hogy milyen tagságra szeretnél előfizetni, ha megtetted, onnantól kezdve megkapod a csak az előfizetők számára elérhető tartalmakat. Majd választhatsz havi/monthly vagy éves/yearly fizetési módot.

EZEN A LINKEN MÁRIS FELIRATKOZHATSZ

Csatlakozz hozzánk
Írások hangoscikkekk podcastok