A MiMásképp oldalt mi, Katona Klári, Láng Zsuzsa és Szabó Brigi hoztuk létre. Mindhárman azt látjuk, hogy ami naponta közel kerül az emberekhez, éppen az távolítja el őket egymástól leginkább. Mi egy másfajta közelséget tartunk élhetőnek, egy másfajta teljességet hiszünk előrevivőnek. 

Katona Klári zenész, énekes, szövegíró,  író,  pályája során a zenén túl is számos területen valósította meg az átadás magasfokát, így született meg az Óvodás dalaim című oktatási anyag, a Zeneország című több részes film gyerekeknek, így születtek a könyvei, írásai, újságcikkei, podcastjai.

Láng Zsuzsa több évtizedes újságírói pályafutása során a társadalompolitika, a kultúra területén mutatta be a valóság különböző vetületeit a Népszabadság, a 168 Óra, a Jelen hetilap hasábjain. 

Szabó Brigi gazdasági újságíróként évtizedeken keresztül világította meg a folyamatok valós hátterét, mutatta meg az olvasóknak, hogy igenis van közük ahhoz, ami körülöttük zajlik és igenis képesek megérteni azokat az adatokat, látszólag speciális szakértelmet igénylő témákat, amelyektől folyamatosan eltartják őket. A Népszavában, a Népszabadságban, a 168 Óránál, a Jelen hetilapnál igazolta ezt a hitét.

Erről az alapról elrugaszkodva kezdtünk bele egy újfajta látásmód átadásába.

Most új podcasttal jelentkezünk, amelyben arról beszélgetünk, ami bennünket foglalkoztat.

Megosztom mással